Monica Cruz näyttävänä konsertissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Penelope Cruz tunnetaan tummana kaunottarena, mutta perheestä löytyy myös toinen samanlainen kaunis tummaverikkö. Penelopen pikkusisko Monica Cruz ei ole aivan yhtä tunnettu kuin siskonsa, mutta hän tekee parhaillaan kovaa nousua julkkisrintamalla.

Monica Cruz on poseerannut muutamia kertoja viihdelehdissä, ja hän on päässyt myös maineikkaan Elle-lehden sivuille tyylikkäissä studioposeerauksissa ja kaunistuttanut viihdelehtiä bikinikuvillaan. Tällä kertaa Monica on poseerannut kuvaajille tyrmäävän seksikkäänä Voices For Mali -hyväntekeväisyyskonsertissa.

Näyttelijänä, tanssijana ja mallina työskentelevä 34-vuotias Monica Cruz on urallaan tähdittänyt pääasiassa espanjankielisiä elokuvia, joten neitokainen on esimerkiksi suomalaisille siksi vielä varsin tuntematon. Penelope Cruzin lisäksi perheen taitelijoihin lukeutuu myös laulajana toimiva veli Eduardo Cruz.