”Seksiä yhdeksän naisen kanssa yhdessä yössä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Katy Perry avioitui syksyllä miesystävänsä Russell Brandin kanssa Intiassa järjestetyssä intiimissä seremoniassa. Sittemmin julkkispari on ollut tiiviisti otsikoissa avioliittonsa ja monien muidenkin seikkojen merkeissä.

Nyt näyttelijä Russell Brand on kuitenkin paljastanut asioita, jotka eivät varmasti ole olleet hänen popparivaimonsa mieleen. Brand nimittäin paljasti harrastaneensa takavuosina seksiä peräti yhdeksän naisen kanssa saman yön aikana. Tämä sessio tapahtui miehen mukaans hänen ollessaan vierailulla Irlannissa.

– Minä harrastin seksiä monien naisten kansa ja kolme, neljä, viisikin kertaa päivässä. Se oli hienoa. Irlannissa minulla oli kerran yhdeksän naista yhdessä yössä, Russell Brand kertoi Big Issue -lehdelle.

– Se oli villiä. Yhdeksän oli aika paljon ja kuuluisuus oli helppo keino siihen. Minun ei tarvinnut kehitellä ollenkaan treffejä vaan sain sanoa ”mennään harrastamaan seksiä nyt”. Niin sitä sitten harrastettiin ja siihen jopa alkoi kyllästymään. Normaalisti harrastin seksiä enintään viiden naisen kanssa samana päivänä, Brand muisteli.

Ennen Katy Perryä Russell Brand ehti seurustella monien muidenkin julkkisnaisten kanssa. Hänen käsipuolessaan – ja sängyssään – ovat nimittäin viihtyneet muiden muassa huippumalli Kate Moss, Playboy-malli Holly Madison ja näyttelijä Teresa Palmer.