Sofia Vergara uhkeana mustassa mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Viime aikoina Sofia on menestynyt malliuran lisäksi upeasti myös televisiossa. Lisäksi hän on noussut yhä useammin myös viihdelehtien otsikoihin.

Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar on menestynyt myös seksikkäimpien naisten listoilla. Tällä kertaa uhkea Sofia on poseerannut näyttävässä mustassa mekossa Louis Vuitton -brändin järjestämissä julkkisbileissä.

38-vuotias kolumbialaissyntyinen Sofia Vergara tunnetaan myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana vuoden 2009 tuotantokaudelta. Hänet on lisäksi nähty kymmenessä elokuvassa sekä yhtä monessa televisiosarjassa ja näytellyt myös Broadwayn teatterilavalla. Hänet löydettiin malliuralle alunperin uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille.

Nykyisin Sofia Vergara näyttelee Täydelliset naiset -sarjan kolumbialaisessa versiossa. Sofia synnytti esikoisensa vain 20-vuotiaana. Vergaran televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon, ja se oli 20 vuoteen ensimmäinen ABC-kanavan komedia, joka palkittiin Emmy-pystillä. Ennen voittoa Sofia lupasi juosta alastomana pitkin Hollywoodin Sunset Boulevardia mikäli sarja voittaisi palkinnon.