Twilight-tähden uusin rooli vei vankilaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Menestyksekkääseen kirjasarjaan perustuvat Twilight-elokuvat ovat saavuttaneet suuren suosion erityisesti teinityttöjen keskuudessa ympäri maailmaa. Sarjan neljäs osa Breaking Dawn tullaan näkemään valkokankaalla kahdessa eri osassa, joista ensimmäinen puolisko astuu ensi-iltaan marraskuussa 2011.

Elokuvissa Jacob Blackina esiintyvä Taylor Lautner ei ole täysin kiinni ihmissusiroolissaan, sillä fanien riemuksi Celebuzz-julkaisu kertoo hänen olevan nyt mukana Incarceron-nimisessä elokuvassa. Kyseinen toimintatrilleri kertoo nuoresta miehestä, joka asuu vankilassa ilman muistikuvia menneisyydestä.

Incanceron perustuu vuonna 2007 julkaistuun kirjaan, jonka kirjoittajana on Catherine Fisher. Jatkoa kyseiselle romaanille saadaan vielä tässä kuussa, sillä uusin kirja Sapphique tulee myyntiin 28. joulukuuta.