Taylor Momsen: ”Tyttöjen pitää masturboida”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on ollut runsaasti otsikoissa liian seksikkäiksi väitettyjen poseeraustensa merkeissä sekä siksi, että hän on tehnyt rohkeita paljastuksia intiimiasioistaan. Monet ovat pohtineet mikä ajaa nuoren tähden moisiin suorituksiin.

Nyt Taylor Momsen on aiheuttanut keskustelua puolustamalla tyttöjen masturbointia. Hänen mukaansa tyttöjen tulee harrastaa oman vartalonsa ja seksuaalisuutensa sekä halujensa tutkimista ennen kuin heidän kannattaa harrastaa seksiä miesten kanssa. Muussa tapauksessa tytöt tulevat pettymään seksikokemuksiinsa.

– Minä olen masturboinnin puolestapuhuja. Ennen seksikokemuksia kannattaa opetella tuntemaan itsensä. Kundit niin tekevät, mutta tytöt eivät. Se on monien tyttöjen huonojen seksikokemusten syynä. Ensin pitää tuntea itsensä, vartalonsa ja mikä tuntuu hyvältä. Ihmisten ei pitäisi pelätä seksiä. Se on osa ihmisluontoa, eikä sen takia tule hävetä erityisesti nuorena tyttönä, Taylor Momsen latasi The Guardian -lehdelle.

Samalla Taylor ihmetteli että miksi hänen tupakanpoltostaan on noussut kohu. Erityisesti hän ihmetteli sitä että jotkut hänelle täysin tuntemattomat ihmiset kritisoivat heille täysin tuntemattoman ihmisen tupakointia. Äskettäin Taylor sai potkut suositusta Gossip Girl -televisiosarjasta. Tuotantoyhtiön mukaan päätös tehtiin puhtaasti juonellisista syistä, mutta Taylorin ystävien mukaan ohjelma ei ole kiinnostanut neitokaista enää aikoihin.

17-vuotias amerikkalainen Taylor Momsen tunnetaan parhaiten Gossip Girl -televisiosarjan tähtenä. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös mallina ja The Pretty Reckless -yhtyeensä laulajana. Näyttelemisen televisiotähti aloitti jo kolmevuotiaana mainoksista. Urallaan hän on tähän mennessä näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Taylor toimii nykyisin myös New Look -vaatemerkin mainoskasvona.