Wesley Snipes suljettiin kaltereiden taakse – jopa vuosiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Wesley Snipes on ollut viime vuosina pahoissa ongelmissa verottajan kanssa. Hänet tuomittiin vastikään kolmeksi vuodeksi vankilaan veropetoksesta. Eilen hänet suljettiin viimein rangaistuslaitoksen kaltereiden taakse mahdollisesti hyvin pitkäksi aikaa.

Viime viikolla viranomaiset vaativat Snipesiä antautumaan vapaaehtoisesti, ja näin lopulta tapahtuikin. Eilen iltapäivällä näyttelijä saapui ajallaan vankilaan. Tähden tiedottajan mukaan ensimmäiseksi on vuorossa sopeuttamisjakso. Vielä viime viikolla Snipes toivoi selviävänsä ilman vankilaan menemistä, mutta toisin kävi.

Paikkana tuomion suorittamiselle on Pennsylvanian vankila ja mies oli hermostunut jo etukäteen. Snipesin mukaan jokainen olisi hänen tilanteessaan tuskastunut. Kaikki sai alkunsa, kun supertähti ei maksanut miljoonien dollarien verojaan vuosina 1999 – 2001. Asiassa annettiin tuomio jo vuonna 2008, mutta näyttelijä valitti siitä. Taannoin floridalainen tuomioistuin kuitenkin kumosi 47-vuotiaan valituksen ja katsoi hänen syyllistyneen veropetokseen. Verot olivat jääneet maksamatta yhteensä peräti 38 miljoonan dollarin tuloista.