Amber Heard tyttöystävänsä rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Amber Heard nähtiin vuonna 2008 The Informers -elokuvan naistähtenä. Suoraan DVD-muodossa Yhdysvalloissa julkaistussa elokuvassa on mukana myös parikin seksikohtausta, joissa nuori naistähti nähtiin rohkeasti alastomana.

Maailman seksikkäimpien naisten äänestysten kärkipäähän useampana vuonna sijoittunut Amber Heard yllätti pari viikkoa sitten viihdemaailman tulemalla kaapista. Hän ilmoitti GLAAD-järjestön tilaisuudessa olevansa lesbo. Nyt hänet nähdään poseeraamassa tyylikkäissä ja paljastavissa mustavalkoisissa kuvissa muiden muassa rinnat paljastaen. Otokset ovat hänen tyttöystävänsä Tasya van Reen käsialaa.

24-vuotias Texasista kotoisin oleva Amber Heard on urallaan nähty jo parissakymmenessä elokuvassa ja viidessä televisiosarjassa. Läpimurtorooli odottaa kuitenkin vielä itseään. Hänen televisiosarjoistaan tunnetuimpia ovat O.C. ja Californication. Suurimman roolinsa Heard teki kuitenkin Hidden Palms -sarjassa. Mallipuolella hän on poseerannut muiden muassa Maxim-lehden kannessa.