Cheryl Cole hermoromahduksen partaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja viime aikoina rankattu englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole, eli entinen Cheryl Tweedy, tekee mahdollisesti lähitulevaisuudessa uraa myös Yhdysvalloissa X Factor -sarjassa. Kaunottaren tukipilarina arjessa on tämän nykyinen poikaystävä ammattitanssija Derek Hough.

Nyt poikaystävän tuen riittävyyttä on epäilty, sillä neitokainen on osoittanut hermoromahduksen merkkejä X Factor -ohjelman brittiversion kuvauksissa. Toissailtana hän oli Buzz-lehden mukaan ”vainoharhainen hermoraunio”, sillä nainen ei päästänyt edes Simon Cowellia pukuhuoneeseensa keskustelemaan asiasta.

– Hän on vakuuttunut, että häntä vastassa on salaliitto. Hänestä on tullut vainoharhainen hermoraunio. Hän on aivan sekaisin. Simon on raivoissaan, lähde kertoi Buzz-lehdelle.

Cheryl kirjoitti oveensa käsin kyltin, jonka mukaan häntä ei saanut häiritä. Hänen kerrotaan epäilevän, että ohjelman muut tähdet yrittävät sabotoida häntä ennen ohjelman finaalijaksoa. Aiemmin tällä viikolla The Sun -lehti uutisoi Cherylin tulleen uskoon taannoisen malariakokemuksensa ja avioeronsa jälkeen.