Tämä latinohottis on Miss Golden Globe 2011 – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukuisia missikilpailuja, joten erilaisten missien määrä maailmalla kasvaa nopeasti. Tuoreimpiin missikaunottariin lukeutuu 20-vuotias Gia Mantegna, joka kruunattiin juuri Miss Golden Globe 2011 -voittajaksi.

Mantegna valittiin voittajaksi Hollywood Foreign Press Associationin järjestämässä tilaisuudessa. Neitokainen oli itse luonnollisesti kovin otettu tittelistään.

– Olen varttunut katsellen Golden Globe -palkintogaaloja yhdessä perheeni kanssa. Tunnen olevani etuoikeutettu saadessani olla osa tuota maagista tapahtumaa näin aikaisessa vaiheessa uraani, Gia Mantegna kertoi Hollywood Reporterille.

Aikaisempiin Miss Golden Globe -voittajiin lukeutuvat muiden muassa Melanie Griffith ja Rumer Willis sekä Kevin Costnerin tytär Lily. Vuonna 1995 titteli annettiin jostain syystä miehelle, Clark Gablen John-pojalle.

20-vuotias Gia Mantegna aloitti näyttelijäuransa jo 13-vuotiaana, ja hänet on sittemmin nähty useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänen isänsä on näyttelijä Joe Mantegna. Gia on nähty yhdessä isänsä kanssa muiden muassa elokuvassa Uncle Nero. Lisäksi hän on näytellyt televisiossa muiden muassa Gigantic, Secret Life of the American Teenager ja Criminal Minds -sarjoissa. Nykyisin Gia seurustelee Hannah Montana -televisiosarjasta tutun Mitchell Musson kanssa.