Isä teinitähden vesipiippu-skandaalista: ”Olen niin surullinen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva näyttelijä-laulaja Miley Cyrus täytti taannoin 18-vuotta. Sittemmin verkkoon vuoti synttärijuhlissa ikuistettu video, jossa nuori poppari polttaa vesipiippua. Se on laillista, mutta asiasta nousi kuitenkin valtava kohu.

TMZ-julkaisun mukaan Miley poltteli laillista salviaa, jolla on kuitenkin psykedeelisiä vaikutuksia. Videolla nähdään kuinka Miley polttelee ”bongia” 28. marraskuuta Los Angelesissa järjestetyissä synttärijuhlissaan ja pitkän imaisun jälkeen kikattelee.

– Ok, nyt irrottelen hieman. Otan tästä pienen tripin nyt, Mileyn kuullaan sanovan videolla.

Nyt Mileyn supertähti-isä, country-laulaja Billy Ray Cyrus, on julkaissut Twitter-blogissaan julkisen anteeksipyynnön tyttärensä tekemisistä.

– Anteeksi kaikille, minulla ei ollut tällaisesta mitään tietoa. Näin tämän videon nyt ensimmäistä kertaa itsekin. Olen niin surullinen. Nykyisin niin moni asia on minun vaikutusvaltani ulkopuolella, Billy Ray Cyrus kirjoitti mikroblogiinsa.