Conan O’Brienille täystyrmäys suomalaisilta tv-kanavilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu televisiotähti Conan O’Brien joutui helmikuussa päättämään huippusuositun keskusteluohjelmansa, kun hän ajautui törmäyskurssille NBC-kanavan kanssa. Sittemmin hän joutui pitämään seitsemän kuukauden pakkoloman ennen uudelle kanavalle siirtymistä.

Marraskuussa uusi Conan-ohjelma kuitenkin lopulta alkoi kaapelikanavalla Yhdysvalloissa, mutta sarjaa ei kuitenkaan nähdä Suomessa. Aiemmin suuren suosion Suomessa saanut Conan on itsekin useampaan otteeseen ihmetellyt miksi hänen ohjelmaansa ei enää täällä esitetä. Nyt MTV3 ja Sub ovat molemmat ilmoittaneet, että ainakaan niiden kanavilla Conania ei nähdä.

– Tätä uutta talk show’ta ei ole näillä näkymin tulossa ainakaan Subille, kanavajohtaja Maaretta Tukiainen totesi Maikkarille.

– Tällainen televisio-ohjelma on aina iso investointi, koska se tulee päivittäin. Ohjelma on kuitenkin vasta nyt alkanut Yhdysvalloissa, MTV3-kanavan ulkomaisista ostoista vastaava Jani Hartikainen komppasi.