Poikaystävä pidätetty muotisuunnittelijan murhasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotimaailmaa kohtasi torstaina uusi tragedia, kun erityisesti uimapukujen suunnittelijana menestynyt amerikkalainen 24-vuotias Sylvie Cachay löydettiin menehtyneenä kotinsa kylpyammeesta New Yorkin Manhattanilla.

Nyt poliisitutkinta on edistynyt siinä määrin, että naisen poikaystävä Nicholas Brooks on pidätetty epäiltynä toisen asteen murhasta. Hänen epäilleen surmanneen tyttöystävänsä kuristamalla. Ennen pidätystä miehen asuntoon tehtiin kotietsintä, Daily News uutisoi.

Viranomaisten mukaan uhrin alustavassa ruumiinavauksessa ei selvinnyt kaikkea vaadittavaa, vaan tutkijat joutuvat odottamaan muutaman viikon ajan laboratoriotulosten selviämistä. Ensin Sylvie Cachayn luultiin tehneen itsemurhan, koska hänen viereltään löydettiin tyhjä pilleripurkki. Myöhemmin poliisi kuitenkin löysi uhrin ruumiista merkkejä kamppailusta.