Rihanna paljasteli provokatiivisissa asennoissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin maailman suosituimpiin naistähtiin lukeutuva r&b-artisti Rihanna oli musiikkialalle tullessaan todellinen keltanokka, jonka elämää, musiikkia ja imagoa taustavoimat ja levy-yhtiö ohjailivat. Äskettäin hän nimittäin paljasti joutuneensa tekemään kaksi ensimmäistä levyään muiden käskyvallassa.

– Minulla ei ollut edes 75 prosentin valtaa omaan imagooni ja musiikkiini. Sanoin, että kukaan ei huomaisi minua jos minusta annetaan kuva täydellisenä. Minulla oli vaaleat kiharat hiukset ja muuta joka kuului siihen formaattiin, Rihanna kertoi GQ-lehden brittiversiossa.

Sittemmin tilanne on muuttunut, ja nykyisin supertähti päättää itse omasta urastaan. Taannoin hän perusti sitä varten myös oman yrityksensä. Nyt Rihanna on poseerannut kuitenkin lehtien sivuilla varsin näyttävissä kuvissa ja provokatiivisissa asennoissa. Laulajakaunotar esittelee kuvissa erityisesti upeita sääriään.