Salma Hayek paljasti: ”Olin laiton maahanmuuttaja!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Salma Hayek on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän rintojensa kuin töidensä merkeissä. Jopa Hollywood-kaunotar Megan Fox on kertonut haastattelussa haluavansa samanlaiset rinnat kuin Hayekilla.

Nyt Salma on kuitenkin otsikoissa muuten kuin paljastavien kuviensa merkeissä. Meksikossa syntynyt tähti on nimittäin paljastanut olleensa alunperin Yhdysvaltoihin  saapuessaan laiton maahanmuuttaja. Hän muutti Los Angelesiin vuonna 1991 opiskelemaan näyttelemistä, mutta oli asunut lapsena myös New Orleansissa.

– Olin laiton maahanmuuttaja Yhdysvalloissa. Se kesti vain hetken aikaa, mutta tein sen silti, Salma Hayek kertoi V Magazine -lehden espanjankielisessä versiossa.

Samalla hän kertoi elokuvamaailman olleen vielä tuollon rasistinen, sillä kukaan ei halunnut palkata meksikolaista näyttelijää.

– Urani alkuvaiheessa jouduin kokemaan pahaa rasistista syrjintää Hollywoodissa. amerikkalaiset ohjaajat ja tuottajat eivät sulattaneet minua, koska olin meksikolainen nainen, enkä siksi voinut saada päärooleja. Sittemmin Hollywood on ehdottomasti kasvanut ja oppinut arvostamaan latinotähtiä.

44-vuotias meksikolaissyntyinen Salma Hayek poseerasi taannoin nakuna valokuvaaja Timothy Whiten valokuvakirjassa nimeltä Hollywood Pinup. Kesällä Hayek aiheutti kohua esiinnyttyään paljastavassa asussa Nickelodeon-lastenkanavan Dora The Explorer -ohjelmassa. Aiemmin hän joutui tukalaan tilanteeseen myös ollessaan markkinoimassa uutta Grown Ups -elokuvaansa Extra!-televisio-ohjelman haastattelussa. Haastattelun aikana käärme nimittäin säikytti sekä Salman että naishaastattelijan perin pohjin.