Pixie Lott: ”Huumeidenkäyttäjät ovat luusereita!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa nousua poptähtien kärkikaartiin parhaillaan tekevä englantilainen teinitähti Pixie Lott on viime aikoina valloittanut konsertti- ja festarilavoja erityisesti Euroopassa. Suosion noustua hänet on nähty myös kohuotsikoissa.

Nyt Pixie on ottanut kantaa päihteiden käyttöön ja kertonut olevansa hämmästynyt siitä miten helppoa nykyisin on ostaa huumeita. Hän kuitenkin korosti, että ei itse käytä huumeita lainkaan.

– Nykymeno on hullua, koska huumeita on joka puolella. Ei siis vain tällä alalla. Juhlimisesta ja huumeidenkäytöstä on minusta tullut eräänlaisia menestyksen symboleja. Todellisuudessa se on päinvastoin. Sellainen on luusereille. Minullakin on ollut lukuisia tilaisuuksia käyttää huumeita, mutta ne eivät vetoa minuun, Pixie Lott latasi The Times -lehdessä.

X Factor -ohjelman tuomaristossa Dannii Minogueta äitiysloman ajan tuurannut 19-vuotias Pixie Lott tunnetaan artistiuransa lisäksi myös biisintekijänä, näyttelijänä ja tanssijana. Hänen debyyttisinglensä Mama Do (Uh Oh, Uh Oh) nousi aikoinaan nopeasti radiolistojen kärkeen ja Britanniassa myös suoraan singlelistan ykköseksi.