Tyttöbändin tulevaisuudelle viimeinen niitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Cheryl Cole tuli alunperin tunnetuksi brittiläisestä Girls Aloud -yhtyeestä, joka on jatkanut toimintaansa Cherylin erosta huolimatta. Menestystä bändi ei ole tosin sittemmin niittänyt, ja viime aikoina tyttöbändin on huhuttu olevan historiaa.

Tähän mennessä bändin jäsenistä Cheryl Cole ja Nadine Coyle ovat suunnanneet soolouralle, ja taannoin Coyle totesi ettei bändi voi palata keikoille tai edes studioon ilman alkuperäistä kokoonpanoaan. Nyt yhtyeen tulevaisuus on saanut jälleen uuden iskun, kun myös Nicola Roberts ilmoitti suuntaavansa soolouralle.

The Sun -lehti kertoi eilen, että Nicola Roberts tekee jatkossa yhteistyötä Metronomy-yhtyeen kanssa. Bändin keulahahmo on jo ehtinyt ylistää neitokaista erittäin lahjakkaaksi. Nicola tullee vierailemaan yhtyeen seuraavalla The English Riviera -albumilla. Girls Aloudin yhdistyminen on tuoreimpien tietojen valossa varsin epätodennäköistä.