Halle Berry jätti rintaliivit kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Halle Berry ja hänen uudeksi miesystäväkseen epäilty ranskalainen näyttelijä Olivier Martinez on ikuistettu useita kertoja yhdessä romanttisissa merkeissä, mutta Halle kuvattiin vastikään myös aivan toisen miehen käsipuolessa New Yorkissa.

44-vuotias Halle Berry on nyt kuvattu hänen osallistuessaan Beverly Hills -hotellissa järjestetylle Viihdealan 100 vaikutusvaltaisinta naista -aamiaiselle. Tyylikkääseen bisneskuosiin pukeutuneen Hallen paita oli varustettu näyttävällä kaula-aukolla, eikä hänellä ollut paitansa alla lainkaan rintaliivejä.

Viime kuussa kaunotar hätkähdytti yllättävän rajulla roolihahmollaan, jossa hänellä oli jättimäiset tekorinnat ja turbohuulet. Kyseinen elokuva on nimeltään Truth Or Dare, ja sen ohjaa Peter Farrelly. Berry esittää keski-ikäistä sinkkunaista. Elokuvassa nähdään myös The Office -sarjan Stephen Merchant.