Jenni Vartiainen ei kykene esiintymään: ”Tämä on hirveää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen suosikkilaulaja Jenni Vartiainen on joutunut tukalaan tilanteeseen, sillä hän on ollut jo pidempään flunssan kourissa, mutta tänään hän joutui perumaan keikkojaan sairastumisen takia.

Tähän mennessä on jouduttu perumaan esiintyminen Kaarinan Old Texasissa ja Plan-gaalassa. Kaarinan keikan korvaavaksi keikkapäiväksi on nyt ilmoitettu 25. helmikuuta 2011. Jennin verkkosivuilla keikan peruuntumisten syyksi kerrottiin flunssa.

– Tämä on hirveää, mutta enää ei kortisonikaan auta. Ääni on kaput ja siihen ei tehoa enää mikään, Jenni kommentoi.

Jenni Vartiainen palkittiin tällä viikolla Emma-palkinnolla parhaana live-esiintyjänä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat