Hulk Hoganin tytär ja ex-vaimo bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wrestling-tähti Hulk Hogan julkaisi taannoin omaelämäkertansa, jossa hän teki useita paljastuksia yksityiselämästään. Samaan aikaan myös hänen tyttärensä on tehnyt itseään tunnetuksi pääasiassa poseeraamalla vähissä vaatteissa.

21-vuotias Brooke Hogan, oikealta nimeltään Brooke Bollea, on esitellyt tänä vuonna ahkerasti bikinikuntoaan Miami Beachin rannoilla. Laulajanakin siipiensä kantavuutta kokeillut julkkisneitokainen käy nykyisin ahkerasti kuntosalilla, jonka edustalla hänet on kuvattu lähes päivittäin.

Nyt Brooke on kuvattu nauttimassa Miamin aurinkoisesta rantakelistä yhdessä äitinsä Linda Hoganin kanssa. Molemmat olivat sonnustautuneet tilanteen mukaan tietenkin bikineihin. Nykyisin äiti seurustelee tyttärensä ikäisen nuorenmiehen kanssa, joten tyttärellä ja ”isäpuolella” on varmasti paljon yhteistä.