Michelle Hunziker nautti rantaelämästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläinen näyttelijäkaunotar Michelle Hunziker ei ole kovinkaan tuttu nimi amerikkalaisissa tai brittiläisissä viihdelehdissä, mutta tilanteeseen on hiljalleen tulossa muutos. Viime aikoina hänet on noteerattu näyttävien kuvien myötä myös rapakon takana.

Lokakuussa Michelle kuvattiin nauttimassa perinteisistä Oktoberfesteistä Munchenissä, jossa hän ilakoi maanmiestensä ja turistien kanssa jättimäisten olutkolpakoiden annista perinteiseen asuun sonnustautuneena. Nyt kaunotar poseeraa GQ-lehden Italian version kannessa ja sisäsivuilla muiden muassa yläosattomissa ja muutenkin näyttävissä kuvissa.

33-vuotias sveitsiläinen Michelle Hunziker on kotimaassaan sekä Italiassa ja Saksassa erittäin tunnettu malli, laulaja, näyttelijä ja televisiokasvo. Hän tuli tunnetuksi vuonna 1996 saatuaan kiinnityksen I Cervelloni -televisiosarjan juontajaksi. Varsinaisen läpimurtonsa kaunotar teki avioiduttuaan supersuositun laulaja Eros Ramazottin kanssa vuonna 1998. Avioliitto kesti vain neljä vuotta ja siitä syntyi tytär Aurora. Michelle on julkaissut laulajana myös englanninkielisen Lole-nimisen albumin.

Michelle Hunziker