Monica Bellucci ilman housuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen näyttelijä-malli Monica Bellucci on suomalaisille vielä hieman tuntemattomampi tähti, mutta viime aikoina hänet on noteerattu Yhdysvalloissa aikaisempaa useammin leffarooliensa, nakukuviensa ja perheenlisäyksensä merkeissä.

Kaunotar ihastutti äskettäin australialaisessa Men’s Style -lehden kannessa. Punaisessa uimapuvussa poseeraava tähti todisti 46-vuotiaan vartalonsa olevan yhä kuosissa julkisuutta varten. Tällä kertaa hän poseeraa elämäkertakirjansa kannessa kokonaan ilman housuja.

Monica Bellucci on kotimaassaan hyvin tunnettu mallikaunotar ja näyttelijä. Hän aloitti malliuransa jo 16-vuotiaana. Useita kieliä puhuva kaunotar on sittemmin poseerannut lukuisten muotilehtien kansissa ja näytellyt kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Matrix ja Shoot Em Up. Vuonna 2004 hänet nähtiin alastomana Vanity Fair -lehdessä protestoimassa spermanluovutusta estänyttä lakia. Toisen kerran hänet nähtiin nakuilemassa samassa lehdessä huhtikuussa 2010. Bellucci synnytti toisen tyttärensä 21. toukokuuta 2010.

Monica Bellucci