Näin kiusoittelevasti strippaa Natalie Portman

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Natalie Portman on ollut kuluneen syksyn ja talven aikana otsikoissa tiiviisti uuden Black Swan -elokuvansa merkeissä. Elokuvassa hänet nähdään lesboroolissa esittämässä riutunutta ballerinaa. Vastanäyttelijänä nähdään Mila Kunis.

Nyt Natalie nähdään New York Magazine -lehden kuvauksissa, jossa hän istui keskellä studiota tuolilla ja ryhtyi riisumaan itseään. Valokuvien lisäksi tilanteesta on nyt julkaistu myös video. Aivan loppuun saakka näyttelijäkaunotar ei kuitenkaan riisu.

Black Swan -rooli oli Portmanille rankka, koska hän joutui muuttamaan elämänsä luostarimaiseksi ja fyysinen kurinalaisuus auttoi häntä eläytymään askeettiseen balettitanssijan elämään. Natalie Portman ei voinut juoda alkoholia, käydä ulkona ystäviensä kanssa tai syödä paljoa. Kuntoilu oli päivittäistä, sillä Portmanin oli pakko omaksua balettitanssijoiden fyysiset ja henkiset kyvyt.