Presidentti epäili Big Brother -äänestystä – antoi kakkoselle enemmän rahaa kuin voittajalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan vuoden Big Brother -tuotantokaudella Suomen BB-talossa nähtiin jälleen perinteiseen tapaan kansainvälinen asukasvaihto, kun BB-Sandra käväisi asuttamassa täkäläistä taloa viikon verran. Aikaisemmalta kaudelta muistetaan myös toinen vaihtoasukki BB-Munya.

Nyt Munyaradzi ”Munya” Chidzonga on MTV3:n saamien tietojen mukaan joutunut perin erikoisen tapauksen kohteeksi. Hän osallistui nimittäin jo toistamiseen Big Brotheriin, mutta tällä kertaa Etelä-Afrikan versioon. Munya ei kuitenkaan huimasta suosiostaan huolimatta voittanut kisaa, vaan sijoittui toiseksi.

Suomessa Big Brotherin äänestysten tuloksia on epäilty jo pidemmän aikaa tekaistuiksi, ja nyt vastaavia epäilyjä oli Afrikassa harvinaisen korkealla tasolla. Munyan kotimaa Zimbabwen presidentti Mukabe ei nimittäin pitänyt äänestystä reiluna, joten hän päätti itse palkita Munyan ruhtinaalisesti lahjoittamalla tälle peräti 300.000 dollaria. Kisan voittaja joutui tyytymään 100.000 dollaria pienempään rahasummaan.