Sarah Shahi kurvikkaana julkkisbileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin esitetyssä L-koodi -televisiosarjassa nähty amerikkalaiskaunotar Sarah Shahi on tuttu kaunotar kymmenistä muistakin televisiosarjoista, mutta varsinaista läpimurtoa sivuosissa viihtyvä neitokainen ei ole vielä tehnyt. Sellainen voi kuitenkin olla vain ajan kysymys.

Nyt Sarah on kuvattu hänen osallistuessaan Miss Golden Globe -kilpailuun. Häntä ei tosin nähty kilpailemassa, vaan Shahi kiinnitti katseet yleisön joukossa. Neitokainen oli pukeutunut tiukkaan beigeen mekkoon, joka korosti hänen kurvikasta vartaloaan. Sarah onnistuikin viemään punaisella matolla kuvaajien päähuomion.

30-vuotias Sarah Shahi, oikealta nimeltään Aahoo Jahansouzshahi, aloitti varsinaisen näyttelijäuransa vuonna 2000. Hän sai ensimmäisen näkyvämmän roolinsa jo samana vuonna Spin City -sarjassa. Sittemmin sarjojen sivuosia on tullut kymmeniä, ja Sarah on nähty muiden muassa sarjoissa Teho-osasto, Supernatural, L-koodi ja Sopranos sekä muutamissa elokuvissa. Vuonna 2011 hän tähdittää uutta Fairly Legal -televisiosarjaa.