Scarlett Johanssonin rinnat paisuneet huimasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson nähtiin taannoin pitkästä aikaa valkokankaalla Iron Man -elokuvan jatko-osassa. Keväällä hän teki myös malliuraa poseeraamalla Mango-vaatemerkin mainoskuvissa ja W-lehden kannessa.

Tänä syksynä Scarlett Johansson valittiin GQ-lehdessä Maailman seksikkäimmäksi naiseksi, ja kaiken lisäksi hänen miehensä Ryan Reynolds valittii samaan aikaan People-lehdessä Maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Voidaan siis hyvällä syyllä sanoa, että kyseessä on maailman seksikkäin pariskunta. Scarlett poseerasikin valinnan kunniaksi Grazia-lehden kansikuvassa, mutta merkittävästi aikaisempaa uhkeampana. Parhaillaan viihdelehdissä pohtitaankin onko kaunottaren muotoja kasvatettu silikoneilla tai digitaalisesti.

Seuraavaksi Johansson nähdään viettelevänä avaruusoliona, joka ihmishahmoon naamioituneena käyttää seksuaalista vetovoimaansa hyväkseen saalistaakseen ihmisiä nälkäänsä. Kyseessä on kirjoittaja-ohjaaja Jonathan Glazerin uusin scifi-draama nimeltään Under The Skin. Ennen taannoisen Iron Man 2 -elokuvansa ensi-iltaa Scarlett Johansson keskittyi muutaman kuukauden ajan teatterin lavalla näyttelemiseen New Yorkin Broadwaylla. Siellä hän tähditti A View From The Bridge -näytelmää yhdessä Liev Schreiberin kanssa.

Scarlett Johansson