Teinitähdet kiistävät kohusuhteensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on puhuttu viime aikoina paljon nuorten teinitähtien seksikkyydestä ja jopa 14-vuotiaiden neitokaisten paljastavista poseerauksista. Yksi näistä kohuista tehokkaasti erossa bikinikuvistaan huolimatta pysytellyt teinitähti on Selena Gomez, joka täytti taannoin 18 vuotta.

Pari viikkoa sitten Selena Gomez ikuistettiin käsi kädessä teinipoppari Justin Bieberin kanssa. Havainto aiheutti heti epäilyjä teini-ikäisten supertähtien välisestä suhteesta, sillä aiemmin Selena on kertonut ihailevansa ja rakastavansa Justinia – tosin vain ystävänä. Nyt Selena on kiistänyt tuoreimmat suhde-epäilyt.

– Olimme syömässä pannukakkuja! Kukapa ei pitäisi pannukakuista? Me olimme sattumalta esiintymässä samalla paikkakunnalla, joten kävimme yhdessä syömässä. Siinä kaikki. Se oli ihan viatonta, Selena Gomez kertoi MTV-kanavalle.

Kulunut vuosi on ollut Selenalle menestyksekäs, ja sen aikana hän on saanut jalansijan viihdelehdissä. Viime keväänä Massachusettsissa sattui vakava onnettomuus, kun Selena Gomezin suosio ylitti odotukset aikallisen 92PRO FM -radioaseman tilaisuudessa. Emerald Square Mall -kauppakeskukseen saapui liikaa faneja, minkä seurauksena rullaportaat vioittuivat ja useat fanit jäivät kaaoksessa takaa tulleiden tallomiksi. Viisi ihmistä loukkaantui, ja kolme heistä jouduttiin kiidättämään sairaalahoitoon.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat