Taylor Momsen ei halua olla roolimalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on ollut runsaasti otsikoissa liian seksikkäiksi väitettyjen poseeraustensa merkeissä sekä siksi, että hän on tehnyt runsaasti paljastuksia intiimiasioistaan. Hänen lausuntonsa ovat menneet kerta kerralta rohkeammiksi.

Nyt poptähti-näyttelijä on kertonut haastattelussa, että hän jakamistaan lausunnoista ja neuvoista huolimatta hän ei halua olla nuorten tyttöjen roolimallina.

– En lue sellaista roskaa, jonka mukaan minulla olisi asenneongelma, mutta en tiedä mitä sellaisessa olisi vikaa. En lähtenyt tähän mukaan ollakseni jonkinlainen roolimalli 7-vuotiaille. Minulla ei ole sellaiseen mitään mielenkiintoa, Taylor Momsen kertoi The Guardian -lehdelle.

Aiemmin tällä viikolla Taylor Momsen aiheutti keskustelua puolustamalla tyttöjen masturbointia. Hänen mukaansa tyttöjen tulee harrastaa oman vartalonsa ja seksuaalisuutensa sekä halujensa tutkimista ennen kuin heidän kannattaa harrastaa seksiä miesten kanssa. Muussa tapauksessa tytöt tulevat pettymään seksikokemuksiinsa.

– Minä olen masturboinnin puolestapuhuja. Ennen seksikokemuksia kannattaa opetella tuntemaan itsensä. Kundit niin tekevät, mutta tytöt eivät. Se on monien tyttöjen huonojen seksikokemusten syynä. Ensin pitää tuntea itsensä, vartalonsa ja mikä tuntuu hyvältä. Ihmisten ei pitäisi pelätä seksiä. Se on osa ihmisluontoa, eikä sen takia tule hävetä erityisesti nuorena tyttönä.

17-vuotias amerikkalainen Taylor Momsen tunnetaan parhaiten Gossip Girl -televisiosarjan tähtenä. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös mallina ja The Pretty Reckless -yhtyeensä laulajana. Näyttelemisen televisiotähti aloitti jo kolmevuotiaana mainoksista. Urallaan hän on tähän mennessä näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Taylor toimii nykyisin myös New Look -vaatemerkin mainoskasvona. Taylor sai taannoin potkut suositusta Gossip Girl -televisiosarjasta. Tuotantoyhtiön mukaan päätös tehtiin puhtaasti juonellisista syistä.