Valtavan NFL-stadionin katto romahti Yhdysvalloissa – katso uskomaton video!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Runsas lumentulo on aiheuttanut ongelmia Suomen lisäksi myös muiden muassa Yhdysvalloissa. Minnesotassa sijaitseva valtava Metrodome-stadion on nimittäin kärsinyt tänään vakavia vaurioita, kun sen katto romahti.

Varhain tänä aamuna sattuneessa onnettomuudessa ei loukkaantunut ketään, sillä stadion oli tyhjillään. Pahimmassa tapauksessa paikalla olisi voinut kuitenkin olla kymmeniätuhansia katsojia. Stadionin katsomot vetävät huimat 64.000 katsojaa kerralla. Onnettomuudessa katto romahti ja suuri määrä lunta ryöppysi pelikentälle, jossa ei siis ollut turmahetkellä pelaajia.

Stadionilla oli tallentava kameravalvonta, joka tallensi myös katon romahtamisen useasta kuvakulmasta. Lopputulos onkin varsin näyttävä kooste, jota on tänään ihmetelty Yhdysvalloissa erityisesti televisiouutisissa. Katso video tästä tai artikkelin yltä. Tänä iltana stadionilla oli määrä pelata New York Giantsin ja Minnesota Vikingsien välinen ottelu, joka on nyt jouduttu perumaan