Lapsitähti ei ehdi kiireiltään kouluun: ”Teen niin paljon töitä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren suosion aikanaan saavuttaneet kaksi ensimmäistä Men In Black -elokuvaa tekivät Will Smithistä todellisen supertähden. Miehen tytär Willow Smith on niinikään aloittanut nousun kohti Hollywoodin tähtikaartia tehtailemalla huippuhittejä.

10-vuotiaan tyttären Whip My Hair -single on ollut yksi tämän vuoden suurista hiteistä Yhdysvaltojen nuorisomarkkinoilla. Nyt Daily Record -lehti on paljastanut, että Willow ei pääse juuri lainkaan koulunpenkille kiireidensä takia.

– En oikeastaan koskaan ehdi kouluun, koska olen aina kiertueella tai isäni kanssa. Yleensä minulla on yksityisopettaja, mutta teen niin paljon töitä että minulla ei ole aikaa tunneille. Pahinta on, että matematiikassa muut ikäiseni lapset ovat minua selvästi edellä, Willow Smith kertoi Daily Record -lehdelle.

Äskettäin E! Online -julkaisu kertoi , että maailman suosituin teinitähti tarjosi kiertueeltaan lämmittelijän paikkaa kymmenvuotiaalle Smithille.

– Bieber pyysi minut mukaansa yhteiskiertueelle Eurooppaan! Menisimme maaliskuussa ja tämä on todella mahtavaa. Minua myös jännittää, sillä Justin on upea. Ehkä ottaisin Jadenin mukaan, Willow kertoi Twitterissään.