Tältä Duudsonit näyttävät South Park -hahmoina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset hurjapäät, Duudsonit, ovat tehneet kuluneen vuoden aikana näyttävää Amerikan valloitusta. MTV-gaalassakin taannoin kymmenille miljoonille katsojille esiintynyt joukkio on valloittanut kansaa myös Dudesons In America -ohjelmallaan.

Nyt Duudsonien Jukka Hilden on julkaissut Twitter-blogissaan linkin fanin tekemään hauskaan kuvaan, jossa Duudsonit nähdään South Park -hahmoina. Taannoin Jukka julkaisi itse kuvan, jossa hän ja Jarppi olivat päässeet poseeraamaan itsensä Paris Hiltonin kanssa, eikä kerta ollut suinkaan edes ensimmäinen.

Dudesons In America -tuotantokausi nähdään pian myös Suomessa, kun Sub esittää sarjan ensimmäisen jakson perjantaina 14. tammikuuta. Tuolloin Duudsonit matkaavat Roswelliin ja valmistautuvat ulkoavaruuden olioiden hyökkäykseen. Sarjassa vierailevat muun muassa Jackass-tiimistä tutut Johnny Knoxville, Bam Margera ja Ryan Dunn. 12-osaiseen sarjaan on kuvattu näyttäviä stuntteja eri puolilla Yhdysvaltoja, kun Duudsonit perehtyvät tyylilleen uskollisesti amerikkalaiseen elämänmenoon.