Elizabeth Hurleyn unelmaliitto päättyi – avioero!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja mallina maailmalla tunnetuksi tullut brittitähti Elizabeth Hurley on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa kohuotsikoista. Reilu nelikymppinen kaunotar paljasti alkuvuodesta aikovansa pudottaa huomattavasti painoaan, ja tuloksia on saatu ihailla myös viihdelehtien sivuilla.

Nyt Elizabeth Hurley on pudottanut todellisen uutispommin, sillä hän ilmoitti eilen Twitter-blogissaan eronneensa aviomiehestään kolmen vuoden avioliiton jälkeen. Kaiken lisäksi hän paljasti eron tapahtuneen kaikessa hiljaisuudessa jo kuukausia sitten. Näyttelijätär kommentoi tapausta, koska eilen verkossa julkaistiin kuvia, joissa Elizabet suutelee urheilutähti Shane Warnea.

Tyrmäävän kaunis näyttelijätär on kuvattu viime viikkoina useita kertoja julkkisjuhlissa. Viihdelehdissä hänen ei kuitenkaan arveltu eronneen. Elizabeth on ikuistettu useita kertoja näyttäviin kuviin, ja hänen muotojaan on epäilty myös keinotekoisiksi. Äskettäin Hurley kuitenkin tyrmäsi väitteet silikonirinnoista ja kertoi muotojensa olevan luonnollisia.

45-vuotias Elizabeth Hurley on nähty valkokankaalla muiden muassa Austin Powers -elokuvien tähtenä. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnetaan elokuvauransa myös näyttelijä Hugh Grantin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000. Nykyisin Gloucestershiressä asuva Hurley oli kolme vuotta naimisissa Arun Nayarin kanssa ja pariskunnalla on 7-vuotias poika Damian.