Tautiepidemian raju seuraus: Subin hittisarja jäähylle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomenkin televisiossa parhaillaan nähtävä amerikkalainen hittisarja Glee on valloittanut miljoonat televisiokatsojat ympäri maailmaa. Nyt sarjan tuotanto on kohdannut harvinaisen takaiskun.

Televisiosarjan tuotanto on nimittäin jouduttu yllättäen keskeyttämään, kun tuotantotiimin ja sarjan tähtien joukossa riehuu parhaillaan angiina-epidemia. Entertainment Tonight kertoo nyt, että sarjan tuotanto päätettiin laittaa jäähylle perjantaina. Tuolloin kuvausryhmä tähtineen oli kuvaamassa Super Bowl -kohtausta, jonka kuvauksia jouduttiin siirtämään tammikuulle saakka.

Monissa maissa Suomi mukaanlukien jaksot esitetään pitkän ajan kuluttua niiden valmistuttua, mutta Yhdysvalloissa tahti on merkittävästi nopeampi. Vielä ei ole tietoa vaikuttaako joukkosairastuminen sarjan ulostuloon Yhdysvalloissa. Ohjelmaa esitetään siellä Fox-kanavalla tiistai-iltaisin.