Heikki Kovalainen uhmasi pakkasta kasvot kuurassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Heikki Kovalainen ei kuluneella F1-kaudella juuri juhlinut pistetilastoissa, mutta uusien tallien joukossa hän menestyi upeasti. Lotus-kuljettaja oli nimittäin tulokastallien nopein rattimies. Siitä on hyvä jatkaa ensi kaudella.

Parhaillaan Suomessa oleskeleva Heikki Kovalainen on uhmannut täkäläisiä pakkaskelejä suuntaamalla kylmyydestä huolimatta lenkille.

Formulatähti kertoi hetki sitten Twitter-blogissaan tehneensä kahden tunnin lenkin hyytävässä 22 asteen pakkasessa ja vieläpä kehui homman olleen vieläpä hauskaa. Samalla Heikki julkaisi myös kuvan itsestään kasvot kuurassa. Heikin ja muiden tähtien Twitter-päivityksiä voi seurata reaaliajassa Staran Jetset -palvelussa.

Heikki Kovalainen lenkillä

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat