Heikki Kovalainen uhmasi pakkasta kasvot kuurassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Heikki Kovalainen ei kuluneella F1-kaudella juuri juhlinut pistetilastoissa, mutta uusien tallien joukossa hän menestyi upeasti. Lotus-kuljettaja oli nimittäin tulokastallien nopein rattimies. Siitä on hyvä jatkaa ensi kaudella.

Parhaillaan Suomessa oleskeleva Heikki Kovalainen on uhmannut täkäläisiä pakkaskelejä suuntaamalla kylmyydestä huolimatta lenkille.

Formulatähti kertoi hetki sitten Twitter-blogissaan tehneensä kahden tunnin lenkin hyytävässä 22 asteen pakkasessa ja vieläpä kehui homman olleen vieläpä hauskaa. Samalla Heikki julkaisi myös kuvan itsestään kasvot kuurassa. Heikin ja muiden tähtien Twitter-päivityksiä voi seurata reaaliajassa Staran Jetset -palvelussa.

Heikki Kovalainen lenkillä