Hilary Swank kuvattiin ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudessa viime vuosina hieman taka-alalle jäänyt näyttelijä Hilary Swank ei ole jäänyt lepäämään laakereillaan, vaikka hänen tekemisistään ei olekaan uutisoitu kovin laajasti. Alkuvuodesta hän kohahdutti Oscar-gaalan jatkoilla historiallisen paljastavalla asullaan.

Naisen uusi Conviction-elokuva oli Yhdysvalloissa ensi-illassa 15. lokakuuta. Swank esittää elokuvassa yksinhuoltajaäitiä, joka on häntä 7 kiloa painavampi. Näyttelijäkaunotar joutui siksi lihotuskuurille, joka oli hankalaa toteuttaa hänen terveellisten elämäntapojensa vuoksi.

Nyt Hilary on kuitenkin päässyt ylipainostaan jo eroon. Hänet bongattiin viikonlopuna Beverly Hillsissä yllättäen ilman meikkiä. Meikitön supertähti näytti varsin tavanomaiselta ilman totuttua pakkelikerrostaan, vaikka Hilary ei lukeudukaan eniten meikkiä käyttäviin tähtiin.

Hilary Swank on voittanut parhaan naispääosan Oscarin elokuvistaan Boys Don’t Cry ja Million Dollar Baby. Naisen ura alkoi vuonna 1992 televisiosarjassa Buffy, vampyyrintappaja. Kaunotar on nähty myös pääosassa vuoden 2007 elokuvahitissä PS. I love you. Swank toimi vastaavana tuottajana tämän vuoden Conviction-elokuvassa, jossa hänet nähtiin myös naispääosassa Betty Anne Watersina. Kaunotar on palkittu upeasta urastaan omalla tähdellä Hollywood Walk of Famella.