Kelly Brook nolostui supertähden flirtistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä-malli ja entinen Talent-tuomari Kelly Brook on palkittu muiden muassa maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä. Nykyisin Kelly on jo viihdelehtien vakiotavaraa ympäri maailmaa ja samalla hän tekee sievoista tiliä mainossopimuksillaan.

Pari viikkoa sitten 31-vuotispäiväänsä juhlinut kaunotar on nyt paljastanut nolostuneensa, kun näyttelijäkomistus Colin Farrell ryhtyi flirttailemaan hänelle toden teolla. Tähdet olivat samalla kutsuvierasillallisella, kun he päätyivät istumaan lähekkäin.

– Istuin kerran eräällä illallisella Colin Farrellia vastapäätä. Minulla oli kuuma, joten hän kumartui pöydän yli ja ryhtyi viilentämään minua puhaltamalla. Se oli eräällä tavalla seksikästä, mutta samalla epämukavaa, koska silloinen poikaystäväni istui vieressäni, Kelly Brook muisteli People-lehdelle.

31-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.