Madventures-tähdet: ”Pa**aa ei syötäisi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiohjelma Madventures on ollut jonkin aikaa tauolla, kun parivaljakon toinen osapuoli on taistellut Papua-Uudessa-Guineassa iskenyttä bakteeria vastaan jo yhdeksän leikkauksen verran. Tauko toi kuitenkin mukanaan uuden ruokakirjan.

Riku Rantala ja Tuomas Milonoff kertovat tuoreesta Kulinaristinen seikkailukirja Mad Cook -kirjastaan Helsingin Sanomien NYT-liitteessä. Lehden haastattelussa he myös paljastavat mikä ruoka ei menisi alas missään tilanteessa.

– Paskaa ei syötäisi. Ei missään tapauksessa yhtään mitään mikä olisi päätynyt lautaselle vain shokkiarvon takia. Mad Cookin kaikki ruoat ovat olleet kulttuuriin kuuluvia aterioita. Pelkkä vastenmielisyys ei riitä meriitiksi, Madventures-duo kertoi NYT-liitteelle.