Nicole ”Coco” Austin makoili pöydällä nettikuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tullut uhkea kaunotar Coco, oikealta nimeltään Nicole Austin, tunnetaan todellisena julkkistyrkkynä, joka julkaisee omia paljastuskuviaan verkossa. Hänen kuviaan poistetaan usein yhteisöpalveluista liian seksikkäinä.

Tällä kertaa Coco julkaisi yhteisöpalvelussa kuvan, jossa hän makaa puolialastomana kotinsa vaatehuoneen pöydällä. Hänellä on yllään ainoastaan rintaliivit ja stringit. Kuva poistettiin nopeasti, mutta sitä ennen se levisi viihdelehtiin ympäri maailmaa.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.