Kumpi on seksikkäämpi punaisissa, Adriana vai Irina? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima on valittu pariinkin kertaa maailman haluttavimmaksi naiseksi. Viime vuoden ystävänpäivänä kaunotar asteli alttarille NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa ja hän synnytti perheeseensä esikoisen viime vuoden marraskuussa.

Mallikaunotar nähtiin aiemmin runsaasti mainoskuvissa, mutta häiden jälkeen hän on ollut otsikoissa selvästi viime vuotta harvemmin. Lokakuussa Adriana palasi catwalkeille pukeutuneena kahden miljoonan dollarin rintaliiveihin ja esitteli samalla aikaisempaa muodokkaamman vartalonsa.

Tällä kertaa Adriana ottaa mittaa kollegastaan Irina Sheikistä, joka seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa. Molemmat olivat viikonloppuna valinneet asukseen lähes samanlaisen punaisen pikkumekon. Kumpi kaunottarista täyttää mielestäsi mekon paremmin?

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.