Anna petti kollegansa kanssa – aviomies hakee eroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka brittiläinen televisiokaunotar Anna Friel nähtiin Pushing Daisies -sarjan televisioroolinsa lisäksi alastomana myös teatterin lavalla. Hän riisui vaatteensa maineikkaassa Breakfast At Tiffany’s -esityksessä.

Nyt Anna Friel on kuitenkin otsikoissa muutoin kuin nakuilujensa merkeissä. Hän on nimittäin viikon tuorein avioeroaja. Annan on viime kuukausina huhuttu pettäneen miestään, Harry Potter -tähti David Thewlisiä, vastanäyttelijänsä Joseph Crossin kanssa. Nyt tapahtumat ovat johtaneet siihen, että aviomies hakee eroa yhdeksän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunta kiisti jo kertaalleen avioeron, mutta nyt se on kuitenkin tosiasia.

33-vuotias Anna Friel tuli Britanniassa aikoinaan tunnetuksi Brookside-saippuasarjan tähtenä, jonka roolistaan hän sai kotimaassaan myös Suosituimman naisnäyttelijän palkinnon. Vasta suosikkisarja Pushing Daisies nosti hänet kuitenkin kansainväliseksi tähdeksi. Ennen Brooksidea hänet nähtiin tosin vieläkin tunnetummassa Emmerdale-sarjassa vuonna 1992. Ensi vuonna Anna Friel nähdään valkokankaalla Keira Knighteyn kanssa elokuvassa London Boulevard.