Tuleva äiti: ”Haluan vain kauniita lapsia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poikabändeihin aikanaan lukeutunut Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Äskettäin Williams teki paluun yhtyeen riveihin 15 vuoden tauon jälkeen.

Nykyisin Los Angelesissa yhdessä vaimonsa Ayda Fieldin kanssa asuva Robbie Williams on tällä kertaa otsikoissa kuitenkin vaimonsa oudon mielipiteen ansiosta. Daily Mirror -lehden haastattelema Ayda Field on nimittäin hiukan kriittinen lasten ulkoisia avuja kohtaan, sillä hän ei halua rumia lapsia Robbien kanssa.

– Haluan todella paljon jälkikasvua meille, mutta haluan vain kauniita lapsia. Onneksi monilla viehättävillä lapsilla on rumat vanhemmat, joten kyllä meillä toivoa on. Myös monilla malleilla on kamalan näköiset vanhemmat ja tämä mielestäni avartaa mahdollisuuksia onnistuneen geeniperimän luomiseen, Field totesi Daily Mirror -lehdelle.