Gwyneth Paltrow palaa hittisarjan tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Gwyneth Paltrow ilmoitti taannoin jättäytyneensä pois suuren budjetin Hollywood-elokuvasta keskittyäkseen aikaisempaa enemmän perhe-elämäänsä. Paltrow on tehnyt debyyttinsä myös laulajana, sillä hän esiintyi Nashvillessä järjestetyssä Country Music Awards -palkintogaalassa.

Suomeen lokakuussa rantautunut Glee-televisiosarja on saanut maailmalla suuren suosion ja Palthrow nähtiin sarjassa vierailevana tähtenä. Music News -julkaisun mukaan neitokainen on vielä myöhemminkin mukana sarjassa, mutta ajankohtaa hän ei paljasta. Ensimmäisessä vierailujaksossaan näyttelijätär suoritti cabaree-tyylisen räväkän version Chicago-musikaalin Nowadays-esityksestä.

Televisiosarjan tuotanto on valitettavasti tällä hetkellä katkolla, koska tuotantotiimin ja sarjan tähtien joukossa riehuu parhaillaan angiina-epidemia. Entertainment Tonight kertoo, että sarjan tuotanto päätettiin laittaa jäähylle perjantaina. Tuolloin kuvausryhmä tähtineen oli kuvaamassa Super Bowl -kohtausta, jonka kuvauksia jouduttiin siirtämään tammikuulle saakka.

Monissa maissa Suomi mukaanlukien jaksot esitetään pitkän ajan kuluttua niiden valmistuttua, mutta Yhdysvalloissa tahti on merkittävästi nopeampi. Vielä ei ole tietoa vaikuttaako joukkosairastuminen sarjan ulostuloon Yhdysvalloissa. Ohjelmaa esitetään siellä Fox-kanavalla tiistai-iltaisin.