Eniten leffamokia sisältäneet elokuvat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-elokuvissa on usein nolojakin virheitä, joiden bongailemisesta on tullut monille intohimon kohde. Esimerkiksi vuoden parhaaksi elokuvaksi tänä vuonna parissakin lehdessä valitussa The Social Network -elokuvassa on mukana useita varsin nolojakin virheitä.

Kyseinen Facebook-elokuva ei ole kuitenkaan noussut ykköseksi leffamokiin keskittyvän MovieMistakes-verkkosivuston äänestyksessä, sillä ykköstilan vuoden mokaisimpana elokuvana vei lopulta Scarlett Johanssonin tähdittämä Iron Man 2. Elokuvassa on leffafanien mukaan enemmän virheitä kuin missään muussa tämän vuoden elokuvassa. Tähän mennessä niitä on bongattu 46 kappaletta.

Toiseksi sijoittui A Team -elokuva, josta on tähän mennessä löydetty 37 virhettä. Shutter Island on listan kolmas 33 virheellään ja Inception neljäs 20 virheellään. Viiden joukkoon mahtui myös Twilight: Eclipse, josta on löytynyt 19 virhettä. Suosikkivirheeksi äänestettiin Shutter Island -elokuvassa nähtävä Leonardo DiCaprion hyppy, jossa hän putoaa kuvissa vilahtavan pehmusteen päälle.