Popkaunotar murtui itkuun televisio-ohjelmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen poptähti Jamelia on viettänyt parin vuoden ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt Superstar -hitistään tunnettu poppari on jälleen hieman aktivoitunut. Hänet nähdään nimittäin myöhemmin tässä kuussa televisiodokumentin tähtenä.

Jamelian isä Donald Williams jätti perheensä kun tytär oli vielä pikkulapsi. Tämän jälkeen perheen yhteydenpito isään vähentyi vuosi vuodelta, kunnes lopulta loppui kokonaan. 23. joulukuuta Britanniassa esitettävässä The House That Made Me -nimisessä ohjelmassa nähdään kuinka Jamelia tapaa isänsä ensimmäisen kerran kuuteen vuoteen. Hänen reaktionsa oli hyvin odotettavissa, sillä artisti murtui kuvauksissa itkuun nähdessään isänsä pitkästä aikaa.

Edellisen kerran Jamelia oli tavannut isänsä vuonna 2004, eikä isä ilmestynyt sen jälkeen myöskään Jamelian taannoisiin häihin. Laulaja avioitui kaksi vuotta sitten jalkapallotähti Darren Byfieldin kanssa. Samassa ohjelmassa nähdään kuinka Jamelia käy tutustumassa lapsuudenkotiinsa ja lapsuutensa maisemiin.