Mihin Jessica Bielin meikit jäivät?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jessica Biel todisti taannoin olevansa yksi Hollywoodin maanläheisimmistä tähdistä kiipeämällä Kilimanjaro-vuoren huipulle. Poptähti Justin Timberlaken kanssa seurustelleen Bielin tempauksen tarkoitus oli herättää julkisuudessa keskustelua ilmastonmuutoksen vaikutuksista.

Viime aikoina Jessica on ikuistettu pariinkin otteeseen julkisuudessa ilman meikkejä. Tuoreimmissa kuvissa hänet nähdään miesystävänsä Justin Timberlaken kanssa, mutta meikkaus on jäänyt tälläkin kertaa tekemättä. Toisaalta luonnonkaunis näyttelijätär ei kovin paksua pakkelikerrosta edes tarvitse.

28-vuotias Jessica Biel tuli aikoinaan tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisiosarjan myötä. Näyttelijätär nähdään parhaillaan myös Suomen valkokankailla Hollywood-tähtiä vilisevässä Ystävänpäivä-komediassa. Bielin seuraava projekti on Nailed-nimeä kantava romanttinen komedia, jossa hän näyttelee muun muassa Jake Gyllenhaalin kanssa.