Näin kuumalta Miranda Kerr näytti ennen raskautta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr odottaa parhaillaan esikoistaan näyttelijämiehelleen Orlando Bloomille, mutta hän ehti ennen vatsansa pyöristymistä ehtinyt poseerata ahkerasti mallikuvissa.

Syyskuussa Miranda nähtiin myös kolmiulotteisissa nakukuvissa Vogue-lehden Italian numeron sivuilla. Jotkut supermallit ovat onnistuneet pysymään timminä koko raskauden ajan, mutta tuoreimpien kuvien perusteella Miranda on pyöristynyt selvästi vatsan lisäksi myös muiden muassa kasvoista. Lapsen odotetaan ilmestyvän maailmaan tammikuussa.

Viime viikkoina monet viihdelehdet ovat julkaisseet ennen raskautta ikuistettuja Mirandan upeita kuvia, joissa hän oli vielä parhaimmillaan. Hän kertoi taannoin perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä mallina oleminen on hänelle vain työtä. Hän ei tunne pakottavaa tarvetta palata takaisin työelämään ja tähden asunto New Yorkissa on myös tällä hetkellä myynnissä. Hinnaksi asunnolle on määritelty 1,4 miljoonaa dollaria.