Nicolas Cagen velkahelvetti helpottamassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on seurattu viimeksi kuluneen puolentoista vuoden aikana tiiviisti kuinka näyttelijä Nicolas Cage yrittää selviytyä ylivoimaiselta tuntuvasta vararikostaan. Nyt tilanne on mahdollisesti hieman helpottamassa.

Näyttelijä menetti koko kymmenien miljoonien omaisuutensa huonosti menneiden sijoitustensa ja veromätkyjensä takia. Hän joutui myymään linnansa, talonsa ja veneensä. Niidenkin jälkeen velkaa jäi vielä noin 14 miljoonaa dollaria. Nyt Cagen kuitenkin kerrotaan saaneen maksettua hieman veromätkyjään, sillä hän maksoi 360.545 dollaria verottajalle, TMZ uutisoi.

Tämä suuri rahamäärä on vain pisara kokonaissummasta, mutta kuitenkin jo parempaan päin. Aiemmin Nicolas Cage yritti oikeusteitse saada rahansa tuhlannutta ex-manageriaan Samuel Leviniä maksamaan 20 miljoonan korvaukset. Osapuolet pääsivät kutienkin syyskuussa sopuun asiassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat