Nina Dobrev riisui kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmassa on kuluneen vuoden aikana nähty muutamia uusia kaunottaria, joista tullaan varmasti kuulemaan vielä paljonkin. Yksi heistä on bulgarialais-kanadalainen näyttelijäkaunotar Nina Dobrev, joka on tuttu myös suomalaisista televisioruuduista.

Suositussa Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjassa Elena Gilbertin roolia esittävä Nina Dobrev on nyt ikuistettu alusvaatteisillaan eräässä kyseisen televisiosarjan jaksossa. Kyseiset näyttävät kuvakaappaukset päätyivät nopeasti verkkoon.

21-vuotias Nina Dobrev, oikealta nimeltään Nina Konstantinova Dobreva, syntyi Bulgariassa, mutta muutti kaksivuotiaana Kanadaan. Nuorempana hän näytteli ensin televisiomainoksissa, joiden jälkeen urkeni ura myös elokuvissa. Hänet kiinnitettiin pian useisiin pienemmän budjetin elokuviin. Tällä hetkellä Nina nähdään valkokankaalla Chloe-elokuvassa sekä Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat