Suomeen saapuva Ozzy Osbourne sairastui – perui keikkojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen heavytähti Ozzy Osbourne on tullut nuoremmankin yleisön keskuudessa tunnetuksi viimeistään perhettään seuranneesta The Osbournes -realityohjelmasta. Siinä Pimeyden prinssi nähdään tosin lähinnä lääkehuuruisena papparaisena. Livekeikoilla Osbourne on kuitenkin edelleen elementissään.

Ensi kesänä yksi livekeikoista nähdään myös Suomessa, kun Ozzy yhtyeineen esiintyy Tampereella Sauna Open Air -tapahtumassa. Nyt hän hän on kuitenkin sairastunut ja joutunut perumaan keikkojaan Yhdysvalloissa. Korvatulehdus vei miehen petiin, ja samalla peruttiin viime viikonlopun keikat Minneapolisissa ja St. Louisissa, Blabbermouth uutisoi.

Viime viikolla Ozzy paljasti kuinka hän sai aikoinaan naiset sänkyynsä. Mies kertoi pyytäneensä onnistuneen illanvieton jälkeen lupaa televisionkatseluun naisen asunnossa. Perimmäisenä tarkoituksena oli tietenkin livahtaa naisen sänkyyn, mutta se onnistui yleensä aika huonosti.

– Naiset sanoivat usein, ettei ole televisiota. Se tietenkin hankaloitti seksin saamista edellä mainitulla keinolla. Mutta ehkä kenkäni olivat pahin ongelmani, sillä ne olivat kimaltelevat korokepohjakengät. Ehkä naiset eivät sen takia halunneet minua, Osbourne pohti The Sunday Times -lehdelle.

61-vuotiaan Ozzyn vartalossa on lukuisia tatuointeja muistuttamassa eletystä rock-elämästä. Hän on kertonut vastikään haastattelussa pitävänsä tatuointeja koukuttavina. Tästä syystä Ozzy paljasti pyytäneensä tytärtään Kellyä välttämään tatuointien ottamista. Heavylegendan mielestä moni tulee myöhemmin katumaan tatuoinnin ottamista, mutta hänelle niin ei ole käynyt.