Yleisradion verkkosivusto yle.fi kaatui – tässä syy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradion huippusuosittu verkkopalvelu Yle.fi kaatui tänään aamupäivällä, kun sivusto ei yllättäen auennutkaan käyttäjille. Alhaalla oli ainakin koko pääsivusto, mutta joidenkin tietojen mukaan Yle Areena olisi toiminut myös katkoksen aikana.

Viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan verkkopalvelun kaatumisen aiheuttivat sähkötöistä johtuneet ongelmat Yleisradion toimitiloissa.

Verkkosivujen kävijämääriä mittaavan TNS Metrixin mukaan Yle.fi on Suomen neljänneksi suurin verkkopalvelu, jossa käy viikoittain lähes 1,4 miljoonaa eri kävijää. Sivulatauksia palvelussa tehdään peräti yli 33 miljoonaa viikossa. Viime viikkoina sivuston suosio on ollut nousujohteinen, mutta kaatuminen ei siis johtunut suuresta kävijämäärästä.