Muistatko vielä nämä 80-luvun karmeimmat hiustyylit?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aika kultaa muistot, mutta valokuvat jäävät usein osoittamaan jälkipolville takavuosien trendejä niin vaatteiden kuin muidenkin tyylien suhteen. Vanha totuus on, että vaatteet kuin vaatteet tulevat uudelleen muotiin aina parinkymmenen vuoden välein, mutta miten on hiustyylien kanssa?

Kaikeksi onneksi ainakaan tällä hetkellä ei näytä siltä, että 1980-luvun alkupuolen hiustyylit olisivat vielä tekemässä paluuta. Nyt amerikkalainen verkkosivusto on kuitenkin koonnut kuvagalleriaan kyseisen vuosikymmenen karmeimpia hiustyylejä, jotka olivat aikoinaan suurinta muotia.

Mukana ovat niin rotanhännät kuin ruuhkatukat ja pottatukatkin. Luonnollisesti listalle on nostettu myös monien artistienkin suosima tyyli, jossa lyhyet hiukset ajettiin päältä aivan tasaiseksi. Listalta on sen sijaan jäänyt pois niin sanottu Finnair, jossa tyttöjen etuhiukset tekivät otsalla valtavan kaaren.